Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σερφάρετε στον γευστικό κόσμο της MISKO!

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα  ζυμαρικών στην Ελλάδα, δημιούργησε το δικό της website, φροντίζοντας να βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή με περιεχόμενο και μέσα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. 
Λειτουργικό και εύχρηστο, το νέο website της MISKO μας ενημερώνει για την ιστορία της, τις τρέχουσες προσφορές και τους διαγωνισμούς, καθώς και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί. Ταξιδεύοντας μας στους πιο γευστικούς προορισμούς της καθημερινότητας, μας παρουσιάζει αναλυτικά τα προϊόντα της MISKO, δίνοντας μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία κάθε προϊόντος ξεχωριστά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα των συνταγών με ζυμαρικά MISKO που περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε εποχή, για όλη την οικογένεια, για τα παιδιά, εύκολες συνταγές, συνταγές που αναδεικνύουν συγκεκριμένα σχήματα ζυμαρικών και βέβαια τις δικές μας εμπνευσμένες συνταγές. Η συγκεκριμένη κατηγορία πρόκειται να αποτελέσει έναν μοναδικό θησαυρό για τις μαγειρικές αναζητήσεις όλων όσοι λατρεύουν τα ζυμαρικά. 
Στο νέο website της MISKO μπορούμε, επίσης, να βρούμε χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία, τη διατροφική αξία, τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν, καθώς και τη διαδικασία παρασκευής τους. Παράλληλα, ιδιαίτερα ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που μας δίνουν συμβουλές και tips σχετικά με τη σωστή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής για μικρούς και μεγάλους.  
Πάντα κοντά  μας, πάντα με αγάπη και στο  διαδίκτυο, η MISKO είναι εδώ για να συντροφεύει κάθε στιγμή μας.  
Επισκεφθείτε το http://www.misko.gr
MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...