Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στο www.oteshop.gr, χωρίς διαδικασία εγγραφής

Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού», είναι διαθέσιμη από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, το oteshop.gr.

Με τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν να εξοφλούν τον τηλεφωνικό τους λογαριασμό μέσω του διαδικτύου στο www.oteshop.gr χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής χρήστη (registration) σε κάποια υπηρεσία ή στο online κατάστημα του ΟΤΕ. Ο πελάτης με απλά βήματα, εισάγοντας τον κωδικό που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει, μπορεί να τον πληρώσει εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured). Αναλυτικό demo υπάρχει στη σελίδα της ηλεκτρονικής πληρωμής στο oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MyServices/Online_Payment

Η παραπάνω δυνατότητα έρχεται να προστεθεί στην υπηρεσία «My e-Bill», που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο. Οι υπηρεσίες «My e-Bill» και «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες: Η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην πληρωμή του λογαριασμού, αφού δεν χρειάζεται έγγραφή, αλλά η μόνη διαθέσιμη πληροφορία είναι το ποσό πληρωμής και η ημερομηνία λήξης, ενώ με την υπηρεσία «My e-Bill», οι πελάτες έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους. Μπορούν δηλ., πέρα από την on-line εξόφληση να βλέπουν την πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού τους λογαριασμού, στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις τους κ.α.

Ο ΟΤΕ στο πλαίσιο ανάπτυξης υπηρεσιών αυτόματης εξυπηρέτησης (Self Service) αναπτύσσει διαρκώς νέες, καινοτόμες υπηρεσίες, διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Ήδη είναι διαθέσιμες:

•Υπηρεσίες Self Service μέσω φωνητικών εντολών (IVR) στο 13888:
oΠληροφορίες για τον τηλεφωνικό λογαριασμό
oΔιαθεσιμότητα Conn-x, conn-x TV
oΟδηγίες Ενεργοποίησης ψηφιακών ευκολιών, SMS, Music Call κλπ.

•Υπηρεσίες Self Service στο www.oteshop.gr (Ενότητα Μy e-Services):
oMy e-Bill: Παρουσίαση, δωρεάν πλήρης ανάλυση τηλεφωνικού λογαριασμού & εξόφληση με χρέωση πιστωτικής κάρτας
oMy e-Care: Οι πελάτες βλέπουν τις ενεργοποιημένες υπηρεσίες & τα στοιχεία της τηλεφωνικής τους σύνδεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...