Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τα Barilla Ολικής Αλέσεως και το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS στην παραλία του Σχοινιά!!!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή  ήταν η  ανταπόκριση  του κόσμουστο καλοκαιρινό κάλεσμα των  ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως στο πρώτο διήμερο ευεξίας, που διοργανώθηκε, από το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το επόμενο ραντεβού ευεξίας είναι το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στο Moraitis Sports Club στην παραλία του Σχοινιά. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου event τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως με τις νέες ανανεωμένες συσκευασίες τους θα δώσουν «γεύση» στο καλοκαιρινό event.
Πιο συγκεκριμένα θα έχουν όλοι την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν  μέσα από πολλές εκπλήξεις και  δραστηριότητες, όπως συμβουλές διατροφής και δωρεάν λιπομετρήσεις, Βeach Yoga με την Νίκη Πετρουλάκη, Aqua Fun ασκήσεις και μαθήματα εκγύμανσης “Replayce” με την Έρρικα Πρεζεράκου. Μοναδικά δώρα θα προσφέρουν τα Barilla Ολικής Αλέσεως όπως και τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμό για δωρεάν εξάμηνες συνδρομές στα γυμναστήρια Asana.
Όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε και παράλληλα να ενημερωθούμε σε μια καλοκαιρινή και ανέμελη ατμόσφαιρα γεμάτη happenings! 
Barilla Ολικής Αλέσεως: Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...