Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΠΚΚ: Καμία κάλυψη πλέον για τους πελάτες της "Διεθνούς ‘Ενωσης"

Την προσοχή των καταναλωτών, που είχαν ασφαλισμένο το όχημά τους στην ασφαλιστική εταιρεία "Διεθνής Ενωσις" και η άδεια της ανεκλήθη οριστικά, εφιστά η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης .

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί τους καταναλωτές, πρώην πελάτες της εταιρείας "Διεθνής 'Ενωσις" ,να προβούν άμεσα στην ασφάλιση των οχημάτων τους σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, δεδομένου ότι όπως εξηγεί, από τις 17 Αυγούστου δεν έχουν πλέον ούτε την κάλυψη του επικουρικού. Δηλαδή δεν θα παρέχεται καμία απολύτως κάλυψη για το όχημά τους.

Το ποσό των ασφαλίστρων που έχει καταβληθεί και αναλογεί στο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας έως την λήξη ισχύος του ασφαλιστηρίου (μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα) επιστρέφεται στους ασφαλισμένους (αρ. 3 παρ. 6 Ν.Δ. 400/1970) από τον Εκκαθαριστή. Εκκρεμείς δίκες συνεχίζονται από το Επικουρικό Κεφάλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε ανασφάλιστο οδηγό είναι τα 1000 ευρώ για φορτηγά και λεωφορεία, 500 ευρώ για επιβατηγά και άλλα οχήματα και 250 ευρώ για δίκυκλα. Η Τροχαία μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, το δίπλωμα και την άδεια.

Η΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , είναι παρούσα, να προσφέρει "Συμβουλευτική" σε κάθε πρώην ασφαλισμένο της "Διεθνούς Ενωσης".

Τηλ.2821092666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...