Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χαμηλότερες οι τιμές στη Βαρβάκειο - Μειωμένη η αγοραστική κίνηση

Meat in Madaba - subtle the butcher wasn'tImage by 10b travelling via Flickr
Περίπου 1 με 1,5 ευρώ φθηνότερα θα είναι οι τιμές των κρεάτων στη Βαρβάκειο Αγορά για την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Κλεάνθη Τσιρώνη, ο οποίος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η κίνηση είναι μειωμένη κατά 30-35% φέτος σε σχέση με πέρυσι. 

Όπως δήλωσε ο κ. Τσιρώνης φέτος οι κρεοπώλες στη Βαρβάκειο Αγορά περιορίζουν τα περιθώρια κέρδους τους στο πλαίσιο του ανταγωνισμού και των περιορισμένων δυνατοτήτων που έχει φέτος ο καναλωτής.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά στη διαμόρφωση των τιμών ανέφερε ότι το χοιρινό η τιμή του διαμορφώνεται είναι μεταξύ 3,50 και 4,20 ευρώ το κιλό, της κατεψυγμένης γαλοπούλας μεταξύ 4 και 5 ευρώ ενώ της νωπής φτάνει μέχρι και 7 ευρώ το κιλό και το αρνάκι το ντόπιο -στο οποίο υπάρχει επάρκεια - γύρω στα 6,50 με 7 ευρώ το κιλό.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιρώνης οι τιμές της Βαρβακείου διαμορφώνονται χαμηλότερα κατά 2 με 3 ευρώ το κιλό σε σχέση με τις τιμές των πολυεθνικών και ζήτησε στις σχετικές συζητήσεις που έχει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, για τη μείωση των τιμών στην αγορά, να καλούνται και εκείνοι.

Επίσης ζήτησε από τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να δείξουν κατανόηση και η απεργιακή τους κινητοποίηση να μην είναι τέτοια που να απαγορεύσει στον κόσμο να ψωνίσει.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...