Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Στα 650 εκατ. ευρώ η ζημιά για τους πελάτες των «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value».

Ακόμα ψάχνουν το δίκιο τους οι 1,2 εκατ. Έλληνες πολίτες που «φεσώθηκαν» 650 εκατ. ευρώ, από το κλείσιμο των «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value».
 
Περίπου 650 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι στοίχισε συνολικά σε 1,2 εκατ. Έλληνες πολίτες (άμεσα και έμμεσα ενδιαφερόμενους) το «λουκέτο» σε Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value στις 21 Σεπτεμβρίου του 2009, και αυτοί οι άνθρωποι «ακόμα και σήμερα ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους», όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ζημιωθέντων, Θεοχάρης Πετρίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη, πρόκειται για 250.000 συμβόλαια που βρέθηκαν στο αέρα με το κλείσιμο των εταιριών και ακόμα και σήμερα δεν έχει ανοίξει ο δρόμος για την αναδοχή τους σε άλλες εταιρίες της χώρας μας. Όπως είπε ο κ. Πετρίδης, ήδη έχει ζητηθεί νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας. Το όλο θέμα επανήλθε σήμερα στο προσκήνιο με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...