Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έρευνα για τα ακριβά προϊόντα των πολυεθνικών...

Τα βασικά καταναλωτικά αγαθά πολυεθνικών εταιρειών και οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κλειστά επαγγέλματα και οι τιμές τους «ζυγίζουν» ακριβά στο καλάθι της νοικοκυράς, αποτελούν τη βασική ερευνητική στόχευση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τους αμέσως προσεχείς μήνες.

Το παραπάνω αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στην πλατεία Κάνιγγος υπό τον υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοϊδη με τη συμμετοχή του υφυπουργού κ. Ντ. Ρόβλια του γενικού γραμματέα κ. Στ Κομνηνού και του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Δ. Κυριτσάκη.

Επίσης, συζητήθηκε η αλλαγή των προτεραιοτήτων στις έρευνες της Επιτροπής με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το καλάθι της νοικοκυράς.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετούς μήνες η επιτροπή έχει θέσει ως προτεραιότητα και διερευνά 25 με 30 τομείς της αγοράς που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως είδη σούπερ μάρκετ, ενώ διερευνά και το πρόβλημα που δημιουργείται στην αγορά από τη δράση των κλειστών επαγγελμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...