Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΗ: Στόχος να επανασυνδεθεί σήμερα το ρεύμα σε 4.000 νοικοκυριά


Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται όσο η εταιρεία θα λαμβάνει νεώτερα στοιχεία από Δήμους και περιφέρειες


Σε συνολικά 4.000 επανασυνδέσεις ρεύματος σε νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση αναμένεται να έχει προχωρήσει μέχρι το τέλος της ημέρας η ΔΕΗ καθώς σταδιακά αντιμετωπίζονται οι «αρρυθμίες» στη συνεργασία με δήμους και περιφέρειες.


Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ.

Ο αριθμός αυτός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες όσο η ΔΕΗ θα λαμβάνει στοιχεία από Δήμους και Περιφέρειες για νοικοκυριά που βρίσκονταις στους καταλόγους των κοινωνικών υπηρεσιών τους.

Χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε ότι μόνο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, την Πέμπτη, επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε 90 νοικοκυριά στην Αχαΐα, σε 66 στην Αιτωλοακαρνανία και σε 32 στην Ηλεία.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι επανασυνδέσεις πραγματοποιούνται χωρίς επιβαρύνσεις για τους καταναλωτές, όπως έχει ξεκαθαρίσει τόσο η ΔΕΗ όσο και το ΥΠΕΚΑ.

Σημειώνεται ότι στόχος του υπουργείου Περιβάλλοντος και της ΔΕΗ είναι η διαδικασία αυτή, που εκτιμάται ότι αφορά περίπου 10.000 νοικοκυριά, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...