Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Γ. Μανιάτης: 4.000 επανασυνδέσεις ρεύματος μέχρι την Παρασκευή

«Κινητοποιήσαμε, μέσα σε πέντε ημέρες, όλους τους φορείς και συντονίζουμε ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο εγχείρημα» υπογράμμισε ο υπουργός ΠΕΚΑ

Η ΔΕΗ ως σήμερα έχει προχωρήσει σε επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε 2.000 σπίτια και μέχρι αύριο θα έχουν πραγματοποιηθεί άλλες 2.000, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συγκεκριμένων νοικοκυριών, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Μανιάτης.  

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι ενημέρωσε τους Ευρωπαίους συναδέλφους του για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας στον τομέα της ενέργειας.

«Συμφωνήσαμε ότι στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το θέμα της καταπολέμησης της ενεργειακής φτώχειας των 50.000.000 Ευρωπαίων πολιτών, ανάμεσα στους οποίους και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης, ενημέρωσε επίσης για την εφαρμογή της δέσμης μέτρων για την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

«Κινητοποιήσαμε, μέσα σε πέντε ημέρες, όλους τους φορείς και συντονίζουμε ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο εγχείρημα» υπογράμμισε.

«Αφήνουμε στη κρίση αυτών που δοκιμάζονται, όλους  όσους, με κραυγές και λαϊκισμούς, παίζουν με την αγωνία τους» δήλωσε ο υπουργός, ενώ ευχαρίστησε την τοπική αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία, τους εργαζόμενους στις κοινωνικές και προνοιακές δομές και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ. «Συνεχίζουμε τον αγώνα δρόμου» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...