Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πως ο Έλληνας καταναλωτής (μπορεί να) στηρίζει την εγχώρια επιχειρηματικότητα!

Με θέμα «Ο Έλληνας  Καταναλωτής ως ισχυρός παράγοντας στήριξης και ανάπτυξης της εγχώριας επιχειρηματικότητας» διοργανώνεται την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2013 (από 18.00 έως 20.00, αίθουσα Ερατώ C) στο Ξενοδοχείο  HILTON  εκδήλωση του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε'' , στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα Ελληνας Πολίτης -Ευρωπαίος Πολίτης. 


 Η εκδήλωση ξεκινά με χαιρετισμό της πρώην Υπερνομάρχη Αθηνών Πειραιώς και Προέδρου του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ –Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε'' κ. Κωνσταντίνας Μπέη. Ακολουθεί ομιλία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και Αντιπροέδρου του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ –Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε'' κ. Γιώργου Καββαθά.

Στην συνέχεια θα μιλήσει ο  πρ. Πρύτανης ΕΜΠ και Γενικού Γραμματέα του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε'' κ. Κων/νος Μουντζούρης και ο  Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ Κ. Γεωργίος Κουράσης

Ακολουθεί τοποθέτηση του στελέχους της Μονάδας Ανάπτυξης Πολιτικών κ. Βεντούρη Ανδρέα και  παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ  και Δημάρχου Καλλιθέας κ. Κων/νου Ασκούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...