Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ladies First: το νέο e-shop των Cellier ξεκινά με τον πιο φινετσάτο διαγωνισμό του Καλοκαιριού

Mε δώρο ένα ζευγάρι Louboutin από το Enny Monaco


«Οι κυρίες προηγούνται» στον οινικό κόσμο των Cellier και έχουν την τιμητική τους με ένα διαγωνισμό που εγκαινιάζει το ανανεωμένο e-shop των Cellier, αναδεικνύοντας τη θηλυκή πλευρά του κρασιού με τα γυναικεία κρασιά των Cellier και το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ: ένα ζευγάρι γόβες Louboutin, αξίας €600 από το Enny Monaco.

Ο διαγωνισμός, που ξεκινά την Τρίτη 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου, πραγματοποιείται με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου website / e-shop των Cellier, καλώντας τους φίλους του κρασιού να γνωρίσουν τα γυναικεία κρασιά: μία συλλογή από ελληνικά και ξένα κρασιά που έχουν το καθένα τη δική του προσωπικότητα και υπόσχονται να κερδίσουν την καρδιά μας. Όλοι όσοι κάνουν online αγορά ενός από τα γυναικεία κρασιά (link σελίδας διαγωνισμού) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ζευγάρι γόβες Louboutin.

Το νέο e-shop δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βρίσκει εύκολα και γρήγορα το κρασί που επιθυμεί από την ενημερωμένη οινική συλλογή των Cellier, είτε με άμεση αναζήτηση, είτε μέσω ευρείας επιλογής φίλτρων όπως χρώμα, προέλευση, παραγωγός, τιμή κλπ. Παράλληλα, στο e-shop μπορεί κανείς να βρει προτάσεις κρασιών για κάθε περίσταση, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες των Cellier αλλά και τρέχουσες προσφορές, καθώς και να πλοηγηθεί στο site μέσω ενός εύχρηστου mega menu.

Η ανανέωση της online παρουσίας των Cellier εντάσσεται στην ευρύτερη αναβάθμιση της επικοινωνίας της πιο ιστορικής ελληνικής κάβας, με στόχο να αναδείξει τον συνδυασμό εξαιρετικών  τιμών, κορυφαίας ποιότητας και εξειδίκευσης που μόνο τα Cellier διαθέτουν.

Στα Cellier πιστεύουμε ότι το κρασί είναι κομμάτι της καλής ζωής που αξίζουμε όλοι να έχουμε. Της καλής ζωής που δεν κοστίζει απαραίτητα ακριβά. Γι’ αυτό, για περισσότερα από 70 χρόνια συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση, επιστρατεύοντας τη γνώση και την εμπειρία μας για να επιλέγουμε τα καλύτερα κρασιά από οινικές συλλογές οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μία ευρεία γκάμα τιμών και με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή.

Cellier, πολυτέλεια σε τιμή, τέλεια!

http://www.facebook.com/CellierWine
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...