Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο Αναγνωστάκης για τα Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Στο πλαίσιο συζήτησης του Νόμου ¨Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο Νόμο 3869/10¨, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε εκφράζοντας προβληματισμό, ως προς τον τρόπο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις κοινωνικές ανάγκες, που προέτρεψαν τη Δημοκρατική Αριστερά να διαμορφώσει τις οκτώ τροπολογίες, που τελικώς δεν έγιναν αποδεκτές και παράλληλα υπενθύμισε τις δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης κατά τις προγραμματικές δηλώσεις, για επέκταση των ρυθμίσεων σε μικρές και ατομικές επιχειρήσεις. Συνέχισε τονίζοντας τον βελτιωτικό χαρακτήρα των τροπολογιών, που είχαν κατατεθεί από τη Δημοκρατική Αριστερά, σημειώνοντας ως πιο σημαντικές αυτή για την παράταση των πλειστηριασμών μέχρι το 2015, την τροπολογία για ένταξη των ελευθέρων επαγγελματιών στη ρύθμιση και το κούρεμα επιτοκίων κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Έκλεισε την τοποθέτηση του, τονίζοντας ότι η νομοθετική πρωτοβουλία θα πρέπει να έχει συνέχεια, έτσι ώστε να αναπτυχθεί ένα πλήρες κοινωνικό δίκτυ, για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με δανεισμό από τις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...