Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

MISKO: 84 χρόνια δύναμη ελληνικότητας και στήριξης της εθνικής οικονομίας

Με 84 χρόνια παρουσίας σε κάθε ελληνικό σπίτι, η ιστορία της MISKO, της πιο δυνατής μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα, κινείται παράλληλα με την ιστορία της ελληνικής οικογένειας. 

Η παραγωγή των προϊόντων MISKO που γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βόλο και στη Θήβα, αποτελεί ενεργό πυλώνα στήριξης της εθνικής οικονομίας τόσο σε ότι αφορά την απορρόφηση της εγχώριας αγροτικής παραγωγής όσο και σε ότι αφορά τη δημιουργία και τη διατήρηση θέσεων εργασίας στην περιφέρεια. 

Ο μύλος άλεσης σιταριού στο Βόλο, τα τελευταία 10 χρόνια έχει υποδεχθεί περισσότερους από 750.000 τόνους εκλεκτής πρώτης ύλης από επιλεγμένους έλληνες παραγωγούς ενώ αλέθει περίπου 200 τόνους σιταριού το 24ωρο παράγοντας σιμιγδάλι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών για τα προϊόντα MISKO.

Οι 3.000 τόνοι Κριθαράκι MISKO που τροφοδοτούν το κλασσικό ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι κάθε χρόνο, παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Θήβα, το οποίο συνολικά τα τελευταία 10 χρόνια έχει παράξει πάνω από 500.000 τόνους ζυμαρικών

Με πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 55 εκατομμύρια πακέτα το χρόνο, τα προϊόντα MISKO κατέχουν ηγετική θέση στην ελληνική αγορά , έχουν σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές ενώ παράλληλα απολαμβάνουν διαχρονική  αναγνώριση από τον απόδημο ελληνισμό. 

Η δυνατή και μακρά παράδοση της MISKO οδηγεί και την αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει πάνω από 50.000 τόνους προϊόντων MISKO στις γειτονικές αγορές των Βαλκανίων αλλά και σε χώρες όπως η Γαλλία, η  Γερμανία, η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η μακρινή Ιαπωνία. 

Πίσω από  την επιτυχημένη αυτή πορεία κρύβεται η παραδοσιακή φιλοσοφία της MISKO που αποδίδει καθημερινά, στην πράξη, την προστιθέμενη αξία του πολύτιμου κεφαλαίου της ελληνικότητας, τόσο στον έλληνα παραγωγό, όσο και στον καταναλωτή και στην κοινωνία συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...