Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Εργαλεία: Η νέα προϊοντική κατηγορία του e-shop.gr

Black & Decker Sander @ The Gadget Show Live w...Image by toolstop via FlickrΗ e-shop.gr συνεχίζει δυναμικά την προϊοντική της επέκταση, με την προσθήκη μιας ακόμη σημαντικής κατηγορίας : αυτής των εργαλείων, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, για το σπίτι, τον κήπο ή το αυτοκίνητο.

Η νέα αυτή κατηγορία που έχει πλήρως αναρτηθεί στο www.e-shop.gr περιλαμβάνει οικονομικές λύσεις από όλους τους επώνυμους κατασκευαστές ενώ καλύπτει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων εργαλείων για πολλαπλές χρήσεις. Πάνω από 2000 κωδικοί με ηλεκτρικά κατσαβίδια, επαγγελματικούς φακούς, γρύλους και φορτιστές μπαταρίας για το αυτοκίνητο , ή ακόμη και αντλίες υδάτων ή φυσητήρες για τον κήπο και πολλά άλλα προϊόντα από τα πλέον επώνυμα brands όπως Black & Decker, Bosh, Einhell, Makita βρίσκονται πλέον διαθέσιμα με λίγα click και όπως πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία η e-shop.gr δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών άμεσα, ώστε να μπορούν εύκολα και σε δικό τους χώρο και χρόνο να συγκρίνουν διαφορετικές εναλλακτικές και να επιλέξουν το προϊόν που τους ταιριάζει.

Η στρατηγική αυτή επιλογή συγκλίνει με την γενικότερη πολιτική της εταιρείας για παροχή οικονομικών λύσεων σε επώνυμα προϊόντα μέσα από μια ποικιλία προϊόντων που είναι εύκολα διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Η κίνηση έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες μέρες έναρξης της ενέργειας ενώ στόχο έχει να ικανοποιήσει την τεράστια πελατειακή βάση τηςe-shop.gr σε ακόμη περισσότερες ανάγκες της .

Επισκεφτείτε τώρα το www.e-shop.gr/tools για περισσότερες πληροφορίες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...