Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Νέα Multirama All-in-One PC’s για να έχετε ένα για όλα και όλα σε ένα.

Νέες δυναμικές παρουσίες από τα Multirama All-in-One PC’s στην οικογένεια των private label προϊόντων του δικτύου καταστημάτων Multirama. Τα Multirama All-in-One PC’s αποτελούν την τελευταία τάση στον χώρο των υπολογιστών και συνδυάζουν τις δυνατότητες ενός desktop PC με τις ευκολίες και τη λειτουργικότητα ενός notebook.

Ανάμεσα στα σημαντικά πλεονεκτήματα των All-in-One PC’s είναι η μεγάλη ισχύς τους, γιατί διαθέτουν επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel® Core™, η οικονομία ρεύματος, γιατί καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα σε σχέση με ένα desktop PC, η οικονομία χώρου, καθώς καταλαμβάνουν μόλις τον χώρο μίας οθόνης αλλά και η υψηλής αισθητικής σχεδίαση τους.

 Ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, τα νέα Multirama All-in-One PCs, διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε από έναν υπολογιστή, σε ένα ενιαίο «σώμα» ενώ παράλληλα, προσφέρουν τη δυνατότητα αναβάθμισης βασικών στοιχείων όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη, και ο σκληρός δίσκος.

Τέρμα λοιπόν τα καλώδια αλλά και τα ογκώδη κουτιά, Tech it Easy για να έχετε ένα για όλα και όλα σε ένα, μόνο στο δίκτυο καταστημάτων Multirama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...