Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

“Βαφτίζουν” ως ελληνικό ψωμί που παράγεται εκτός συνόρων

Μια εταιρεία που εδρεύει πχ στη Βουλγαρία φτιάχνει ψωμί σε συσκευασία στην οποία αναγράφεται ο τόπος παρασκευής. Φορτηγά το μεταφέρουν στη χώρα μας και λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη ή από άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας βγάζουν το περιτύλιγμα και το πωλούν ως ελληνικό.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο και στο οποίο αναφέρθηκε χθες ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ο «Προφήτης Ηλίας» κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...