Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τα Barilla Piccolini με λαχανικά προσέφεραν «Διατροφικά menu με νου»

Τα Barilla Piccolini προσέφεραν «Διατροφικά menu με νου» στο πλαίσιο της ομώνυμης εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής» στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Τα Barilla Piccolini, χορηγός της εκδήλωσης, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, οι οποίοι γεύτηκαν τις μοναδικές μαγειρικές νοστιμιές με Barilla Piccolini με λαχανικά που μαγείρεψε ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Επιπλέον, τα παιδιά με τη βοήθεια παιδαγωγών δημιούργησαν πολύχρωμες ζωγραφιές, κοσμήματα και διάφορες κατασκευές με τα ζυμαρικά Barilla Piccolini, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρακολούθησαν με ενθουσιασμό και μεγάλη προσοχή τη διαδραστική θεατρική παράσταση με θεματολογία τη σωστή διατροφή.

Παράλληλα, οι γονείς, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη της νέας σειράς Barilla Piccolini με λαχανικά αλλά και να δεχθούν πολύτιμες συμβουλές από διατροφολόγο που βρισκόταν εκεί, ώστε να προσφέρουν σωστά και ισορροπημένα γεύματα στο οικογενειακό τους τραπέζι.

Οι μικροί μας φίλοι εντυπωσιασμένοι από την ελκυστική εμφάνιση και την πλούσια γεύση των Barilla Piccolini με λαχανικά έφυγαν από το περίπτερο γεμάτοι δώρα και γευστικές εμπειρίες.

Τα Barilla Piccolini με λαχανικά, περιέχουν 25% πουρέ λαχανικών από 100% φυσικά συστατικά που λαμβάνονται από φρέσκα λαχανικά εποχής, μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας έτσι την υψηλή διατροφική αξία με την πρακτικότητα, ενώ παράλληλα διατηρούν την εξαιρετική γεύση και μυρωδιά των φρέσκων λαχανικών. Όπως και όλα τα Barilla Piccolini αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλες τις μητέρες που επιθυμούν ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα για τα παιδιά τους, αλλά και για όλη την οικογένεια.

Τρώμε Σωστά. Ξεκινάμε με Piccolini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...