Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Νέοι ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας από την LG

H Eva Longoria πρωταγωνιστεί στην εντυπωσιακή εκδήλωση για το λανσάρισμα της νέας σειράς ψυγειοκαταψυκτών στη Μαδρίτη  
 Η LG Electronics, πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο των οικιακών συσκευών, παρουσίασε τη νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών μεγάλης χωρητικότητας επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη για τους καταναλωτές! Στην υπαίθρια αγορά του San Miguel – του γνωστού γαστρονομικού hot spot στο ιστορικό κέντρο της Μαδρίτης - η LG διαμόρφωσε το χώρο σε ένα «γιγάντιο ψυγείο», δημιουργώντας τη Life’s Good Market, την πιο δροσερή γωνιά στην καρδιά του καλοκαιριού, όπου οι επισκέπτες απόλαυσαν μεγάλη ποικιλία ολόφρεσκων προϊόντων και τροφίμων!
Στην εντυπωσιακή  εκδήλωση με οικοδέσποινα τη διάσημη «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Eva Longoria, και με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο της Ισπανίας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων ψυγειοκαταψυκτών μεγάλης χωρητικότητας της LG με τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή (Linear Compressor), ο οποίος καλύπτεται με εγγύηση 10 ετών, εξασφαλίζοντας υψηλότερη απόδοση, αξιοπιστία και περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Η απόφαση  της LG να συνεργαστεί με μια διεθνούς φήμης προσωπικότητα, όπως η Eva Longoria, αναδεικνύει την επιθυμία της εταιρείας να εκπλήσσει πάντα ευχάριστα τους καταναλωτές.
H Eva Longoria, ιδιαιτέρως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Desperate Housewives” και παντρεμένη με το διάσημο Αμερικανό μπασκετμπολίστα Tony Parker δήλωσε σχετικά: «Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης της LG ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής μας. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα, τη δυνατότητα να διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αποτελεί ιδανικό “σύντροφο” στην κουζίνα μας» και συμπλήρωσε: «Για εμένα και το σύζυγό μου η υγιεινή διατροφή αποτελεί αναγκαιότητα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στη δουλειά μας και ο ψυγειοκαταψύκτης της LG αποτελεί ιδανική λύση, διατηρεί τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες των αποθηκευμένων τροφίμων και λαχανικών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».
Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας της LG ανήκουν στις κατηγορίες ενεργειακής κλάσης Α+ και Α++, εξοικονομώντας έως και 45% περισσότερη ενέργεια. Επιπλέον, η νέα σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μοντέλα με μεγαλύτερες διαστάσεις (ύψους 2 μέτρων και πλάτους 60 εκ.) με χωρητικότητα έως και 385 λίτρα, επιτρέποντας έτσι την αποθήκευση τροφίμων όγκου 50 επιπλέον λίτρων, σε σύγκριση με τους συμβατικούς ψυγειοκαταψύκτες ίδιου μεγέθους.
Παράλληλα, η LG ενσωματώνει στους νέους ψυγειοκαταψύκτες μια σειρά από «έξυπνες» καινοτομίες, όπως τη λειτουργία “Total No Frost” που αποτρέπει τη δημιουργία πάγου και προσαρμόζει τη θερμοκρασία στα ιδανικά επίπεδα αναλόγως με το είδος των τροφίμων που αποθηκεύονται στο ψυγείο. Επίσης, ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ειδικό χώρο αποθήκευσης με τη λειτουργία “Vita Light”, όπου με τη χρήση φωτισμού LED εξομοιώνεται το φως του ηλίου για να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα η φρεσκάδα και η γεύση των αποθηκευμένων φρούτων και των λαχανικών.
«Η  σύγχρονη κουζίνα  έχει μετατραπεί σε κάτι περισσότερο  από έναν χώρο όπου απλά τρώμε. Πλέον έχει γίνει το επίκεντρο της καθημερινότητάς μας, όπου μαζευόμαστε και περνάμε ευχάριστα με την οικογένεια και τους φίλους μας», δήλωσε ο κος Sung Hun Han, Πρόεδρος της LG Electronics Ισπανίας. «Η νέα σειρά ψυγειοκαταψυκτών συνδυάζει την ασύγκριτη χωρητικότητα με προηγμένες λειτουργίες, προκειμένου να ανταποκριθεί στην επιθυμία των καταναλωτών για υγιέστερη διατροφή και εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς παραχωρήσεις στη χωρητικότητα ή το σχεδιασμό της συσκευής».
Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας της LG διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό με μεταλλικό φινίρισμα σε δύο τόνους, προσδίδοντας απαράμιλλο στυλ και πολυτέλεια σε κάθε σύγχρονη κουζίνα. Διαθέτουν επίσης ειδική μεταλλική επίστρωση που συμβάλει στη μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επιφάνειά τους καθώς και μια έξυπνη LCD/LED οθόνη αφής με πληροφορίες για τη λειτουργία τους. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...