Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δεν βάζουν ταμειακές μηχανές στις λαϊκές

Την κατάργηση του λογιστικού προσδιορισμού ταμειακής μηχανής, που σημαίνει, μεταξύ άλλων, να μην κρατούν βιβλία εσόδων - εξόδων, ζήτησαν εκ νέου σήμερα οι εκπρόσωποι των συλλόγων παραγωγών-εμπόρων οπωροκηπευτικών των λαϊκών αγορών από όλη την Ελλάδα.

Με αφορμή την έναρξη ελέγχων στις λαϊκές αγορές από τις 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, κ. Στέφανο Κομνηνό και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,κ. Γιάννη Κουτσούκο, ενώ αύριο το πρωί θα έχουν επαφές με τον υφυπουργό Οικονομικών,κ. Δημήτρη Κουσελά, με στόχο «να βρεθεί η χρυσή τομή», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης,κ. Βασίλης Μακρίδης.

Εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του για την έκβαση της αυριανής συνάντησης και σημείωσε ότι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει εμφανής διάθεση για να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στα συγκεκριμένα ζητήματα, τότε οι κατά τόπους σύλλογοι των παραγωγών-εμπόρων των λαϊκών αγορών, θα αποφασίσουν τη μορφή κινητοποίησης που θα επιλέξουν να ακολουθήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...