Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

H LG επαναπροσδιορίζει την εργονομία στην κουζίνα με το νέο ψυγειοκαταψύκτη μεγάλης χωρητικότητας

Κορυφαίος σχεδιασμός και υψηλή  απόδοση με την  αξιοπιστία του Γραμμικού Συμπιεστή 
Η LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των οικιακών συσκευών, παρουσιάζει το νέο ψυγειοκαταψύκτη GB7143A2HZ συνολικής χωρητικότητας 351 λίτρων, ο οποίος διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό του και ενσωματώνει την τεχνολογική καινοτομία του Γραμμικού Συμπιεστή, χάρη στον οποίο εξασφαλίζεται η αυξημένη εργονομία και η υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Σε αντίθεση με τους συμβατικούς συμπιεστές, ο Γραμμικός Συμπιεστής (Linear Compressor) της LG εξασφαλίζει στο νέο ψυγειοκαταψύκτη ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου, ενώ καθιστά τη συσκευή φιλικότερη προς το περιβάλλον, καθώς μειώνεται η απώλεια ενέργειας κατά τη λειτουργία, συμβάλλοντας αισθητά και στη μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, η LG δεσμεύεται για την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση του γραμμικού συμπιεστή, προσφέροντας εγγύηση 10 ετών στο μηχανισμό του νέου ψυγειοκαταψύκτη.
Ειδικότερα, συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία του γραμμικού συμπιεστή με την «έξυπνη» εσωτερική δομή της συσκευής, ο νέος ψυγειοκαταψύκτης GB7143A2HZδιαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα 351 λίτρων στις γνωστές διαστάσεις -2 μέτρα ύψος x 60 εκ. πλάτος-, επιτρέποντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αποθήκευση περισσότερων τροφίμων σε σύγκριση με τους συμβατικούς ψυγειοκαταψύκτες ίδιου μεγέθους. Χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν και να αποθηκεύσουν τα τρόφιμα με περισσότερη ευκολία και να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Παράλληλα, ο νέος ψυγειοκαταψύκτης ανήκει στην κατηγορία ενεργειακής κλάσης Α++ και χάρη στην τεχνολογική καινοτομία της LG εξοικονομεί έως και 45% περισσότερη ενέργεια, ενώ διαθέτει μειωμένες εκπομπές CO2 έως και 63kg ανά έτος.
Ο LG GB7143A2HZ διαθέτει το σύστημα Opti Temp Zone, που ρυθμίζει ιδανικά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των αποθηκευμένων τροφίμων, ενώ χάρη στο Moist Balance Crisper, -ένα δικτυωτό κάλυμμα συρταριού- η υγρασία διατηρείται στα επιθυμητά επίπεδα. Παράλληλα, ο νέος ψυγειοκαταψύκτης διαθέτει την πρωτοποριακή θήκη αποθήκευσης Vita Light Zone, που χρησιμοποιεί ειδικό φωτισμό LED ο οποίος εξομοιώνει το φως του ήλιου για να διατηρείται η φρεσκάδα και η γεύση των αποθηκευμένων φρούτων και των λαχανικών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ακόμη ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό του νέου ψυγειοκαταψύκτη, είναι η υψηλότερη Θήκη Παροχής Νερού που επιτρέπει τη χρήση εμφιαλωμένου μπουκαλιού, ως εναλλακτική του «κλασσικού» δοχείου για νερό. Τέλος, με στόχο την υψηλή εργονομία και τον κορυφαίο σχεδιασμό, η LG έχει ενσωματώσει στο εξωτερικό της συσκευής μιαLED οθόνη αφής, η οποία διευκολύνει τη ρύθμιση και την παρακολούθηση της λειτουργίας του ψυγειοκαταψύκτη.
Ο σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός του νέου ψυγειοκαταψύκτη μεγάλης χωρητικότητας, καταδεικνύεται και από τον εκλεπτυσμένο χρωματισμό του, καθώς διαθέτει δύο διαφορετικές αποχρώσεις ανοξείδωτου και εναρμονίζεται απόλυτα με τις μοντέρνες κουζίνες, προσδίδοντας ξεχωριστό στυλ και πολυτέλεια σε κάθε χώρο, γιατί Life’s Good!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...