Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πρώτη παρουσίαση της Saucony στην Ελλάδα

Το γρηγορότερα ανερχόμενο brand παπουτσιών στην αθλητική αγορά με υψηλή τεχνολογία αποκλειστικά για δρομείς παρουσιάστηκε στην έκθεση All Sports and Fashion Show 2011.

Χιλιάδες επισκέπτες σταμάτησαν στο περίπτερο της Saucony για να θαυμάσουν τα νέα μοντέλα και την τεχνολογία που διαθέτει κάθε παπούτσι Saucony. Με πάθος για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλής τεχνολογίας εφαρμοσμένη μηχανική, τα running shoes Saucony δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη ζωή των δρομέων καλύτερη: Ελαφριά hi-tech υλικά, βραβευμένη τεχνολογία υποστήριξης του πέλματος, ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, είναι μόνο μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των «καλύτερων running shoes» του άμεσου μέλλοντος.

Δεν είναι τυχαίο ότι τη Saucony έχουν επιλέξει μεγάλοι αθλητές όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 100 χιλιομέτρων Giorgio Calcaterra που κέρδισε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 100 χιλιομέτρων, που έγινε στην Ολλανδία φορώντας παπούτσια Saucony. Στην Ελλάδα οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Saucony στο Marathon Expo 2011, που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2011, τρεις μέρες πριν την έναρξη του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών την Κυριακή Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του Marathon Expo, που έχει δωρεάν είσοδο, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ρούχα και παπούτσια Saucony σε τιμές ευκαιρίας για να γνωρίσει το brand και να αποκτήσει την εμπειρία της ανωτερότητας της ποιότητας Saucony.

Αποκλειστική διάθεση VETO ABEE, τηλ.: 210-4839480
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...