Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αυξήσεις 40% στις αστικές συγκοινωνίες

Photograph of a bus for line X95 (Syntagma Exp...Image via WikipediaΑυξήσεις έως και 40% στις αστικές συγκοινωνίες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ θα καθιερωθούν δυο τύποι εισιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το ένα εισιτήριο θα είναι μιας χρήσης, θα κοστίζει 1,20 ευρώ και θα χρησιμοποιείται μόνο για μια διαδρομή, καλύπτοντας όλα τα μεταφορικά μέσα εκτός του μετρό.

Το δεύτερο εισιτήριο θα είναι πολλαπλών χρήσεων για διάρκεια μιάμισης ώρας, θα κοστίζει 1,40 ευρώ και θα ισχύει για όλα τα μέσα. Ήδη από τις 3 Ιανουαρίου ισχύει αύξηση 10% στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ.

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς
Στο μεταξύ, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ.

Μέτρο και ηλεκτρικός δεν θα λειτουργήσουν 12 με 4 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την μετέπειτα πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Σημειώνεται ότι το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της στάσης εργασίας και μισή ώρα μετά τη λήξη της τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα είναι στη διάθεση των επιβατών, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποσυρθούν και να επανακυκλοφορήσουν.
SKAI.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...