Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση από δανειολήπτες κατά Τραπεζών - Στο πλευρό τους ο Ν. Νικολόπουλος

Στο πλευρό των δανειοληπτών που  έχουν ξεκινήσει αγώνα με ένδικα μέσα κατά των τραπεζών βρίσκεται  έμπρακτα το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας, το οποίο δια των εκπροσώπων και των νομικών παραστατών του θα σταθεί στο πλάι των πολιτών, που τη Δευτέρα προσήλθαν στον Άρειο Πάγο, με αφορμή την μήνυση που υπέγραψαν και υπέβαλαν.

Οι δανειολήπτες, προσήλθαν στο  Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία και ντοκουμέντα, που στοιχειοθετούν τις μομφές που αποδίδουν στις διοικήσεις των τραπεζών, για απάτη, τοκογλυφία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Οι μηνύσεις στρέφονται κατά των διοικήσεων της Τράπεζας της Ελλάδας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Eurobank, της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha.

Στο πλευρό του Οικονομικού Διαχειριστή  Στ. Τσίπα, που θα καταθέσει εκ μέρους τους, ενώπιον του Ε΄ Πταισματοδίκη κατά της Εθνικής Τράπεζας, βρίσκεται ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Ν. Νικολόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου μελών του ΧΡΙ.Κ.Ε. Να σημειωθεί επίσης ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να κληθούν να καταθέσουν και κατά άλλων τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...