Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση: Οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.

Οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων, δίνει η Γιάννα Παπαδάκου , μέσα από τη νέα πολτική εκπομπή του ALPHA "Παρέμβαση" που θα προβληθεί την Πέμπτη, 22 Μαρτίου στις 23:00.

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Η μείωση μισθών και συντάξεων, η ανεργία και γενικώς η ύφεση της ελληνικής οικονομίας έχει εξαντλήσει τις αντοχές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με συνέπεια τη μη εξυπηρέτηση των στεγαστικών, επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το σύνολο των δανείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποπληρωμής ξεπερνά τα €40 δις.

Αυτή την Πέμπτη, η Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες και δίνει σαφείς οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.

Καλεσμένοι στο studio της εκπομπής θα είναι ο κ. Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, ο Καθηγητής Νότης Μηταράκης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, ο κ. Ζώης Πεπές, Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...