Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ζήστε την αυθεντική Ιταλική Εμπειρία

Συνδυάζοντας ζυμαρικά και σάλτσες και κερδίστε πλούσια δώρα στο νέο μεγάλο διαγωνισμό της Barilla

Η Barilla, ο αυθεντικός εκπρόσωπος της Ιταλικής γευστικής απόλαυσης, σας κάνει μια ολοκληρωμένη καθημερινή γευστική πρόταση, που συνδυάζει περίτεχνα τα άριστης ποιότητας ζυμαρικά Barilla με τις μοναδικές σάλτσες της από γνήσιες Ιταλικές γεύσεις.

Οι σάλτσες Barilla παρασκευάζονται από αγνές πρώτες ύλες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, για να μπορείτε να συνδυάζετε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά με τις κλασικές Μεσογειακές γεύσεις, όπως Basilico και Napoletana, γεύσεις από την Ιταλική παράδοση, όπως Ricotta & Pecorino, αλλά και τις μοναδικές γεύσεις Pesto, όπως Pesto Genovese και Pesto Calabrese.

Παράλληλα, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου 2011. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι καταναλωτές θα μπορούν στείλουν τον μοναδικό κωδικό που θα βρουν στο ειδικό έντυπο μέσα στις πολυσυσκευασίες ζυμαρικών Barilla και σε επιλεγμένες σάλτσες Barilla, είτε μέσω SMS είτε μέσω της ιστοσελίδας www.pastameal.gr. Πλούσια δώρα θα μοιραστούν στους νικητές, όπως 4ήμερα ταξίδια στη Ρώμη για γευστικές απολαύσεις, κύκλοι σεμιναρίων ιταλικής μαγειρικής με τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και σετ σκευών παρασκευής ζυμαρικών υψηλού design.

Μέχρι το τέλος του διαγωνισμού μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.pastameal.gr, και να ανακαλύψετε τις μοναδικές συνταγές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η Barilla προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαράς γύρω από το καθημερινό μας τραπέζι συνδυάζοντας τα γνήσια ιταλικά ζυμαρικά με τις μοναδικές σάλτσες Barilla για ένα αυθεντικό ιταλικό γεύμα.
Barilla, η χαρά του να είσαι μαζί!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...