Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Αγωγές κατά Παπαθανασίου, Αλογοσκούφη, Σαχινίδη εξετάζουν οι ζημιωθέντες της Ασπίς

Το ενδεχόμενο να προβούν σε αγωγές κατά των πρώην υπουργών Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, Γιώργου Αλογοσκούφη καθώς και του σημερινού υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη εξετάζουν οι ζημιωθέντες από την Ασπίς Πρόνοια

Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του συλλόγου των ζημιωθέντων, ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης, η οποιαδήποτε απουσία πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσίων που διακυβεύονται.

Εξάλλου, σε σημερινή συγκέντρωσή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια χαρακτήρισαν «κενό γράμμα» το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value ειδικά στην περίπτωση που δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος των ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, Νίκος Κεχαγιάογλου, έκανε λόγο για πλήρη απάθεια και αναισθησία όλων των αρμοδίων και για άθλια απόπειρα να φορτωθεί η ζημιά στους ασφαλισμένους.

Ένα τέτοιο πρόβλημα όσο δεν λύνεται διογκώνεται, επσήμανε ο κ. Κεχαγιάογλου, μιλώντας για εγκληματική ανεπάρκεια στον τομέα της εποπτείας του ασφαλιστικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...