Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΗΣ TEUCO ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ JEAN MICHEL WILMOTTE

Νέα κεραμικά στοιχεία προσφέρουν μία πλήρη και αρμονική σύνθεση

Η Teuco έχει αναθέσει το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης σειράς μπάνιου στον Γάλλο αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Jean Michel Wilmotte.Αποτελούμενη από μία σειρά κομψών προϊόντων με βασικό στοιχείο τις καθαρές γραμμές, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού η αίσθηση ενός σύγχρονου σχεδιαστή διαφαίνεται σε όλα τα προϊόντα και κυριαρχεί σε κάθε χώρο που αυτά τοποθετούνται.

Μετά τη συνεργασία του με την Teuco για το Fuori Salone del Mobile 2008, προτείνοντας την προσωπική του άποψη για το Duralight®, ο Jean Michel Wilmotteέχει πλέον στραφεί, εμπνευσμένος από την ιδέα του τρεχούμενου νερού, στη φυσική ροή του πριν να εξαφανιστεί κάτω από τους βράχους. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συλλογής είναι μια πλάκα χρωμίου που στόχο έχει να συμβολίσει αυτό ακριβώς το φαινόμενο!

Προσφέροντας στον καταναλωτή το μέγιστο της ευελιξίας, η σειρά ακολουθεί το μοντέλο mix-and-match, συνδυάζοντας την υψηλή σχεδίαση με την τεχνογνωσία στον τομέα της τεχνολογίας, παντρεύοντας παράλληλα την ευεξία, την αισθητική και την λειτουργικότητα.

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι διαθέσιμο σε μία σειρά από εκδόσεις, έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη ελευθερία επιλογής. Οι ευρύχωρες και εργονομικές ακρυλικέςμπανιέρες (διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη: 160 Χ 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm και 180 Χ 80 cm) προσφέρονται με ή χωρίς τη λειτουργία υδρομασάζ. Τα συστήματα υδρομασάζ ποικίλουν από τα βασικά μοντέλα που περιλαμβάνουν κουμπιά ελέγχου μέσω οθόνης αφής, έως τα κορυφαία με επικεφαλής αυτών τα μοντέλα Hydrosilenceκαι Hydrosonic - το οποίο προσθέτει τη δράση των υπερήχων στην αθόρυβη μπανιέρα υδρομασάζ. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η επιλογή Cromoexperience,όπου μέσω του ατμοσφαιρικού φωτισμού 8 χρωμάτων, παραμένει σταθερό το χρώμα ή προγραμματίζεται να λειτουργεί κυκλικά για μεγαλύτερη απόλαυση της εμπειρίας χαλάρωσης.


Μία σημαντική καινοτομία είναι ο τρόπος που οι μπανιέρες μπορούν να τοποθετηθούν, έτσι ώστε να παρέχουν μέγιστη προσαρμοστικότητα και να μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα σε κάθε περιβάλλον χώρο. Εκτός του ακρυλικού, υπάρχουν επιλογές πάνελ από συνθετικό ή φυσικό ξύλο (με τελείωμα από ανθρακίτη ή wenge), με ή χωρίς το άνω προφίλ, έχοντας ή όχι γυαλί ή Duralight. Τα πάνελ μπορούν επίσης να καλυφθούν για να προσφέρουν πλήρη προσωποποίηση σε οπτικό και λειτουργικό επίπεδο.

Οι ακρυλικές βάσεις ντους προσφέρουν επίσης μεγάλη ποικιλία και μέγιστη ευελιξία, ενώ είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη (80 Χ 80cm, 90 X 70 cm, 90 x 90 cm, 100 x 80cm, 120 x 80 cm, 140 x 80 cm). Μπορούν να εντοιχιστούν είτε στο δάπεδο είτε να εγκατασταθούν πάνω σε αυτό, για να ικανοποιούν κάθε είδος αισθητικών προτιμήσεων.

Η σειρά Wilmotte προσφέρει τον κορυφαίο συνδυασμό: ευελιξία και ποικιλία, στυλ και προσβασιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...