Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους της ΕΚΠΟΙΖΩ

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Καταναλωτών – Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ) είχαν σήμερα στις 3:00 μ.μ. μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜ.ΑΡ. για να συζητήσουν το πολύ σοβαρό θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφισή τους.

Η αντιπροσωπεία της ΕΚΠΟΙΖΩ, Παναγιώτα Καλαποθαράκου και Βίκτωρας Τσιαφούτης, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες – μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, με τους πλειστηριασμούς, τη σημαντική  καθυστέρηση εκδίκασης των υποθέσεων και την επικείμενη λήξη αναστολής των πλειστηριασμών (31/12/2012) σε συνδυασμό με τις πιέσεις που ασκούνται από τις εισπρακτικές εταιρίες για την είσπραξη των οφειλόμενων.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. ( Ασημίνα Ξηροτύρη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτρης Αναγνωστάκης) διευκρίνισαν ότι στο ρόγραμμα του κόμματος υπάρχουν σημαντικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος. Δεσμεύτηκαν δε, ότι μετά τη μελέτη και επεξεργασία των προτάσεων της ΕΚΠΟΙΖΩ και άλλων αντίστοιχων φορέων, σε επόμενη συνάντηση οι προτάσεις αυτές θα εξειδικευτούν ώστε να ξεκινήσουν τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της κοινοβουλευτικής ρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...