Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ανάκληση προϊόντος με την επωνυμία Pasco Lime Pickle

Την άμεση ανάκληση - απόσυρση του προϊόντος με την εμπορική επωνυμία «Pasco τουρσί-Lime μέτρια καυτερή (Pasco Lime Pickle)», απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Το προϊόν με πίκλες, παρασκευής Ηνωμένου Βασιλείου, ανακαλείται αφού στο καπάκι του παρατηρήθηκε μετανάστευση εποξειδωμένου σογιελαίου (ESBO), σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά όρια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική επωνυμία "Pasco τουρσί-Lime, μέτρια καυτερή (Pasco Lime Pickle)", σε γυάλινο βαζάκι των 283 γραμμαρίων, με κωδικό προϊόντος (Art-Nr) 11574, αριθμό παρτίδας (batch) 80891 και ημερομηνία λήξης τον Αύγουστο του 2012, το οποίο διακινήθηκε στην ελληνική αγορά από την επιχείρηση "Asiana ΕΠΕ", Κορινθίας 36, Αθήνα. Η συνολική ποσότητα διακίνησης στην ελληνική αγορά είναι 12 συσκευασίες.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου του παραπάνω προϊόντος. Στην ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ απευθύνει προτροπή στους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...