Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Προϊόν της Χρονιάς τα MISKO Παραδοσιακά

Προϊόν  της Χρονιάς 2012 στην κατηγορία «Τρόφιμα» αναδείχθηκαν τα MISKO Παραδοσιακά, η νέα σειρά ζυμαρικών της MISKO που είναι φτιαγμένη από επιλεγμένες ποικιλίες σκληρού σιταριού και έχει ήδη κερδίσει την καρδιά των καταναλωτών στην Ελλάδα. 
Πρόκειται για  μία πολύ σημαντική διάκριση για  τη MISKO καθώς η έρευνα για το «Προϊόν της Χρονιάς 2012» πραγματοποιείται κάθε χρόνο πανελλαδικά από την TNS/ICAP και επιβραβεύει τα πιο καινοτόμα και αγαπημένα προϊόντα της αγοράς σύμφωνα με τη γνώμη των ίδιων των καταναλωτών. Η φετινή έρευνα διεξήχθη με τη συμμετοχή 3.018 καταναλωτών, οι οποίοι ξεχώρισαν τα MISKO Παραδοσιακά ως Προϊόν της Χρονιάς επειδή απαντούν στις ανάγκες τους, προσφέρουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής αλλά και επειδή νιώθουν ισχυρούς δεσμούς με τη μάρκα. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από το 90% των καταναλωτών που δοκίμασαν τη νέα σειρά της MISKO δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από το προϊόν.
Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι της MISKO παρέλαβαν το βραβείο επισημαίνοντας ότι η διάκριση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της διαρκούς δέσμευσης της MISKO για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
 
MISKO Παραδοσιακά
Φέρνουν την παράδοση…  στο τραπέζι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γραψτε και εσείς το σχόλιο σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...